Prodej rodinného domu 130 m², Okrouhlá

7 900 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Prodejme.to

Praha, Příčná 1892/4

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Seznamte se s vyladěným rodinným domem 5+1! Vyniká obřím pozemkem, praktickým dispozičním řešením, spoustou prostoru a dokonce společenskou místností s vlastním vstupem.

+ 5+1
+ 130 m2
+ evidovaná výměra 1751 m2
+ sklep 13 m2
+ kuchyňská linka na míru včetně spotřebičů
+ společenská místnost se samostatným vstupem
+ pergola s posezením
+ 2 koupelny
+ po kompletní rekonstrukci v roce 2021
+ parkování před domem
+ školka a dětské hřiště přímo naproti domu
+ šatna

V krásném prostředí Drahanské vrchoviny leží, v obci Okrouhlá, dům, který si rozhodně zaslouží vaši pozornost. Tohle bydlení totiž nabízí dostatek prostoru pro celou rodinu, ale i pro návštěvy či večery s přáteli a také široké možnosti vyžití na obřím pozemku s evidovanou výměrou 1751m2. Dispozičně je řešený jako 5+1 o podlahové ploše 130 m2.

Že je tento dům vskutku jedinečný, zjistíte ihned v přízemí. Málokde totiž najdete společenskou místnost s barem. Ta navíc disponuje vlastním vstupem. Potenciál tak nabízí i podnikatelům, kteří ji mohou přebudovat například na kancelář nebo salón a spojit tak bydlení s podnikáním. Při posezeních s přáteli v baru nebo pod pergolou oceníte samostatnou toaletu a prostornou koupelnu. Pro návštěvy je zde k dispozici samostatný pokoj. V technické místnosti je kotel s boilerem pracovní stůl.

Druhé patro je místem pro každodenní život. Patří moderní koupelně s rohovou vanou a toaletou, krásné prosvětlené kuchyni s kuchyňskou linkou na míru a vestavěnými spotřebiči (myčka, sklokeramická deska, trouba, lednice s mrazničkou), přilehlému obývacímu pokoji, 2 dětským pokojům, ložnici a šatně. V domě může, kromě vybavené kuchyně, zůstat po dohodě i další vybavení.

Dům má také velký půdní prostor s potenciálem dalšího využití a sklep o velikosti 13 m2.

Téměř nekonečnou škálu aktivit vám umožní realizovat zahrada. Poskytuje velkorysou pergolu s posezením. Uprostřed pozemku stojí kamenná stavba staré kůlny. Na pozemek je možný přístupný také bránou ze zadní strany.

Dům prošel v roce 2021 kompletní rekonstrukcí. Ta mu dala moderní tvář a zdokonalila nejen tepelněizolační vlastnosti. Dům je kompletně zateplený včetně střechy, má plastová okna s izolačním trojsklem, žaluzie a podlahy, které jsou v kombinaci PVC a dlažba. Je napojený na všechny inženýrské sítě. Vytápění zajišťuje plynový kotel značky Viessmann. Ohřev vody pak elektrický bojler od stejného výrobce.

Obec Okrouhlá leží 8 km od Boskovic. Jde o klidnou, ale pulzující obec žijící bohatým kulturním životem. Od masopustu, přes velikonoce, až po plesy a akce pro děti. Přímo naproti domu je školka s celodenním provozem a dětské hřiště. Dále je v obci víceúčelové sportovní hřiště, obchod a kulturní dům. Dojezd do základní školy v Boskovicích zajišťuje školní autobus.

Kupní cena je včetně provize RK.

Pokud vás tento rodinný dům zaujal, rád se s vámi potkám na společné prohlídce! S financováním vám pomohou naši specialisté na hypoteční úvěry. Neváhejte se na mě obrátit ani v případě dalších dotazů.

Základní údaje

Cena nezahrnuje DPH
Dopravní spojení Autobus, Silnice
Elektřina 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 1105
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 1 751 m²
Plocha užitná 130 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Prodejme.to

Praha, Příčná 1892/4

Zobrazit kompletní nabídku RK

Sdílet nemovitost